Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants

Vrouwenteam zoekt versterking

De laatste tijd is om uiteenlopende redenen een aantal speelsters van ons vrouwenteam gestopt met voetballen. Om met het huidige team de lopende competitie te kunnen voltooien, is er dringend versterking gewenst. Het vrouwenteam speelt voor het vierde jaar in de vijfde klasse en de prestaties worden steeds beter! Het afgelopen seizoen wist de ploeg van trainer Eric van Zelst zelfs twee teams onder zich te houden op de ranglijst. De vrouwen trainen op de maandag- en woensdagavond, terwijl de wedstrijden op zaterdag worden gespeeld.
Wil je meer informatie? Vind je het leuk om een keer mee te trainen om de sfeer te proeven? Bel dan 06-27068241 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..