• Mijn Makelaar Meertens
  • Woortman
    Voulon Accountants
    Car Wash Gieten

Rabobank Clubkas Campagne: stem op VV Gieten!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000,- beschikbaar! Natuurlijk doet ook VV Gieten mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Van 3 t/m 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.

Elke stem is geld waard!
De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
Wij, VV Gieten, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor VV Gieten belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage zeer goed gebruiken voor de verdere realisering van de vernieuwbouw van ons clubgebouw. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan VV Gieten tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!