• Mijn Makelaar Meertens
  • Woortman
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant

Resultaten 3e halve-finale: ZNC en VAKO door naar de finale.

Donderdagavond (29/12) is de derde en laatste halve finale-poule gespeeld in het Univé KerstZaalVoetbalToernooi. Een spannende strijd tot in de laatste 2 wedstrijden.

Als BSVV in de voorlaatste wedstrijd gelijkspeeld tegen Wildervank, ligt de weg open voor VAKO om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Winst tegen de koploper ZNC is dan wel nodig! En die winst komt er, VAKO wint nipt met 3-2 en plaatst zich daarmee achter ZNC voor de finale-ronde op zaterdag 7 januari. BSVV wordt zeer knap derde, gevolgd door Wildervank en Peize.

De finale ronde wordt gespeeld op zaterdag 7 januari aanstaande, de wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige overzicht van de uitslagen.