• Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants

Resultaat halve-finaleronde 28/12: LTC en Gieten naar de finale!

Woensdagavond (28/12) de tweede halve finale in het Univé KerstZaalVoetbalToernooi.

Vanaf de eerste wedstrijd, 4-0 winst tegen Muntendam, liet LTC zien heer en meester te zijn in deze poule met veel scorende spelers. Hoogezand is duidelijk de minste ploeg en wordt laatste. Muntendam, Annen en Gieten strijden tot het laatst om de begeerde tweede plaats.

In de laatste poulewedstrijd van LTC heeft Gieten geluk dat LTC al geplaatst is en gas terug neemt. Daardoor wordt een 2-2 gelijkspel behaald. In de een na laatste wedstrijd laat Hoogezand het tegen Annen duidelijk lopen, geen wisselspelers meer en een veldspeler op de goal. Door de 0-3 winst voor Annen moeten in de laatste wedstrijd Muntendam en Gieten beiden met ruim verschil winnen (4 resp. 3 doelpunten). Gieten speelt met meer overtuiging en behaalt met een fraaie 6-1 overwinning een finaleplaats.

Vanavond (donderdag 29/12) de derde en laatste halve-finaleronde. De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige overzicht van de uitslagen.