• Woortman
  • Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant

Eerste finalisten bekend: WVV en Emmeloord naar de finale

Dinsdagavond 27/12 werd de eerste halve finale gespeeld. Door het afzeggen van CEC (verplichtingen Protos Weering Toernooi) is Gieten 2 alsnog door naar de halve finale en mochten de rood-wit gestreepten aan de bak in een zware reeks wedstrijden.

Emmeloord, als één van de grootste titelkandidaten begint sterk met een prima 3-2 overwinning op Roden. Gieten 2 mag dan het strijdtoneel betreden maar komt te kort tegen SVZ (0-4). Daarna gelijk de kraker in deze halve-finalepoule, WVV-Emmeloord. Een spannende wedstrijd met een nipte 4-3 overwinning voor WVV en daarmee zijn de kaarten geschud. WVV wint deze eerste halve-finaleavond, Emmeloord wordt tweede en beide teams zijn door naar de finale.

Vanavond (woensdag 28/12) de tweede halve-finaleronde, wederom met de inzet van het rood-wit gestreept. Gieten 1 mag proberen een finaleplaats af te dwingen.

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige overzicht van de uitslagen.