• Mijn Makelaar Meertens
    Jimm's Restaurant
  • Woortman
    Voulon Accountants

Poule F: Wildervank en WVV rechtstreeks geplaatst, Gieten 1 schaart zich bij beste 3 nummers 3!

De laatste poulewedstrijden, de wedstrijden in poule F, bracht wederom het vertrouwde rood/wit gestreept in het veld. In deze poule bleek Wildervank een maatje te groot voor de andere teams, ook WVV liet uitstekend voetbal zien. Maar op basis van een prima prestatiestegen Wildervank (een 2-2 gelijkspel)  schaart VV Gieten 1 zich met 7 punten en een doelsaldo van +14 als beste nummer drie voor de halve finales. De halve finales worden vervolgd op disndag 27 december met de wedstrijden in poule G waarin zijn geplaatst Emmeloord, Roden, CEC, SVZ en WVV. Op woensdga 28 december worden de wedstrijden gespeeld in poule H, hierin spelen LTC, Muntendam, Hoogezand, Gieten en Annen. De laatste halve-finalepoule wordt gespeeld op donderdag 29 december, i ndeze poule spelen Peize, ZNC, BSVV, VAKO en Wildervank.

Voor alle uitslagen in poule F klik hier