• Woortman
    Voulon Accountants
    Jimm's Restaurant
  • Mijn Makelaar Meertens

Poule E: VAKO en Annen gaan door.

Vrijdagavond, de avond van de wedstrijden in poule E is ook de avond waarin voor het eerst in deze editie van het Univé Kerstzaalvoetbaltoernooi het vertrouwde rood/wit gestreept van Gieten is te bewonderen.

Na een uiterste spannende strijd staan er maar liefst 4 teams op 7 punten. Door een beter doelsaldo zijn VAKO en Annen zeker van een plaats in de volgende ronde. CEC en Gieten 2 delen niet alleen een gelijke stand in punten, ook het doelsaldo is gelijk. Een korte raadpleging van het reglement geeft aan dat dan het team dat het meest heeft gescoord een trapje omhoog mag. Gieten 2 heeft acht keer gescoord, CEC heeft er negen in geschopt en daarmee eindigt CEC op de 3e plaats en in de wachtkamer voor een plaatsje bij de beste nr's 3 van de voorronden. Gieten 2 is daarmee uitgeschakeld en dat is voor het trrouwe thuispubliek een kleine domper die hopenlijk zaterdagavond door Gieten 1 wordt uitgewist.

Voor alle uitslagen klik hier