Jimm's Restaurant
  • Hoiting Transport
    Voulon Accountants

Poule D: Hoogezand en SVZ gaan door

Op deze vierde avond was Hoogezand duidelijk de beste ploeg, SVZ een goede tweede. De eerste wedstrijd Hoogezand - SVZ blijkt gelijk de wedstrijd tussen de beste ploegen van deze avond, Hoogezand wint eenvoudig met 3-1. SVZ moet nog warm draaien.

De tweede wedstrijd tussen Oldambster Boys en Veendam 1894 doet het eerste ergste vermoeden voor de debutanten uit Nieuw-Scheemda. Deze wedstrijd blijft de schade beperkt tot 0-3, in de rest van het toernooi lopen de nederlagen sterk op. Het moet gezegd, ze blijven tot het eind energiek tegenstand bieden. Smilde ’94 begint moeizaam tegen Hoogezand (0-4) en hersteld dit tegen Veendam (0-3). Door een monsterzege tegen Oldambster Boys (13-1) eindigt Smilde als derde. In deze wedstrijd scoort Martijn Boonstra liefst 7 keer en is daarmee gedeelde topscorer van de avond, samen met Justin Slor van Hoogezand met elk 7 treffers.

In de laatste wedstrijd moet Veendam winnen van SVZ om te kunnen overleven. Het wordt echter 2-1 voor SVZ door 2 goals van Johnno Hingstman, die samen met Stefan Bosma met elk 5 treffers het leeuwendeel van de doelpunten van SVZ voor hun rekening nemen.

Voor alle uitslagen klik hier