• rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • rob
  tos
  coop
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees

Poule C: Muntendam en BSVV door

Gepubliceerd op:

Op een spannende derde avond van het Univé Kerstzaalvoetbaltoernooi hebben Muntendam en BSVV zich geplaatst voor de halve finales. Waarschijnlijk gaat nummer drie Peize ook verder. SV Tynaarlo verraste met een zege op Muntendam, maar is toch uitgeschakeld. GKC bleef puntloos.
Muntendam maakte zijn favorietenrol waar. Het team versloeg BSVV met 3-0 (twee goals van sterspeler Michael Ploeger) en GKC met liefst 7-0 (met drie goals van Ploeger). Daarna liet het zich verrassen door het fris en fruitig spelende Tynaarlo (2-3). Muntendam kwam in deze wedstrijd twee keer op voorsprong, maar telkens kwam Tynaarlo terug. Een minuut voor tijd scoorde Jeroen Klaassens de winnende treffer. In de laatste wedstrijd van de avond moest Muntendam (zes punten) daarom nog even aan de bak tegen Peize (zeven punten), om poulewinnaar te worden. De jeugdige Peizenaren boden prima weerstand, maar trokken met 4-2 toch aan het kortste eind. De topscorer van de avond, Michael Ploeger (acht goals), scoorde deze wedstrijd drie keer.
In een spannende strijd eindigde BSVV dankzij een beter doelsaldo dan Peize op de tweede plaats. Het onderlinge duel was geëindigd in een 4-4 gelijkspel, waarna de Bovensmildegers wonnen van Tynaarlo (3-1, met twee treffers van Nico Hoogeveen) en GKC (8-0, met twee treffers van zowel Kaji Mohammed als Marten Homan).
Het prima spelende Peize won van Tynaarlo (2-0) en GKC (4-0, twee goals van Selwyn Slotegraaf) en zal zich met de behaalde zeven punten waarschijnlijk ook plaatsen voor de halve finales.
Naast de knappe overwinning op Muntendam won Tynaarlo ook van GKC (4-1, twee treffers van zowel Jeffrey Oldenhuis als Jeroen Klaassens). De behaalde zes punten bleken echter niet voldoende om verder te gaan in het toernooi.
GKC uit Gasselte deed zijn best, maar kwam kwalitatief tekort.
Voor alle uitslagen klik hier.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier